Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Азарова вже навіть вирішили, як оплачувати роботу на референдумі

Середа, 24 квітня 2013, 18:25

Кабмін затвердив порядок оплати роботи членів комісій всеукраїнського референдуму.

Про це сказано в постанові уряду від 22 квітня.

Порядком визначається, що оплата праці члена комісії здійснюється раз на місяць окружною комісією референдуму на підставі табеля обліку робочого часу, зокрема, шляхом переведення коштів через установу банку або відділення зв'язку на особистий картковий або інший рахунок за заявою члена комісії.

Також порядком визначено, що оплата в день голосування й у дні встановлення підсумків голосування здійснюється для членів окружкомів до дати складання протоколу про підсумки в окрузі, але не раніше, ніж за 3 дні до цього, а членам дільничних комісій - до прийняття окружкомом протоколу про підрахунок голосів учасників референдуму на дільницях.

Як відомо, 14 квітня Центральна виборча комісія заперечувала наявність звернень до неї з ініціативою проведення всеукраїнського референдуму.

Раніше голова фракції "Свобода" Олег Тягнибок заявив про те, що адміністрація президента направила розпорядження місцевим органам влади розпочати підготовку до референдуму про двопалатний парламент.

Голова фракції Комуністичної партії Петро Симоненко прогнозує проведення такого референдуму в листопаді.

Експерти вказують на прагнення чинної влади провести до кінця 2013 року референдум про створення двопалатного парламенту й внесення змін у Конституцію.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування