Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В "Ударі" не пояснили, чому не всі голосували за відставку Азарова

Четвер, 25 квітня 2013, 23:05

Прес-служба партії "Удар" Віталія Кличка так і не змогла дати зрозумілої відповіді, чому 7 депутатів фракції, включаючи лідера, не голосували з питання недовіри уряду Миколи Азарова.

Журналісти ЛігаБізнесІнформ поцікавилися у заступника лідера партії Віталія Ковальчука, де знаходилися в день голосування депутати фракції Кличка, Едуард Гурвіц, Микола Паламарчук, Юрій Савчук, Ярослав Дубневич, Віктор Пинзеник, а також Павло Рябікін.

Крім того, редакція поцікавилася, чи вважає Ковальчук причини відсутності депутатів фракції достатньо обґрунтованими для того, щоб пропускати важливе для опозиції голосування.

У відповідь прес-служба партії "Удар" повідомила: "Кілька депутатів фракції "Удар" не брали участь у голосуванні з поважних причин. Частина з них перебувала на лікарняному, частина була відсутня з поважної причини - з особистих (сімейних) обставин".

Як відомо, 19 квітня Верховна Рада не змогла набрати достатньо голосів, щоб висловити недовіру уряду Азарова.

Рішення підтримали всього 190 депутатів з 226 необхідних.

При цьому 14 голосів не дала опозиція - семеро депутатів "Батьківщини" і семеро депутатів фракції "Удар".

Перший віце-прем'єр Арбузов в інтерв'ю журналістам трактував відсутність 14 опозиціонерів при голосуванні недовіри кабінету Азарова як "політичну зрілість" Кличка і "дискусію в опозиції".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування