Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: Неголосування за відставку уряду – ляпас суспільній думці

Понеділок, 29 квітня 2013, 12:20

Юрій Луценко сприймає неголосування кандидатів у президенти за відставку нинішнього, як вони самі кажуть, антинародного уряду, як ляпас суспільній думці.

Про це він сказав в інтерв’ю "Обкому".

"Чесно кажучи, я не розумію, як зараз далі говорити про єдиного кандидата в президенти. Я розглядаю неголосування кандидатів у президенти від опозиції за відставку нинішнього, як вони самі правильно кажуть, антинародного уряду як ляпас громадській думці. Кажу чесно і відверто", - заявив Луценко.

Відповідаючи на питання, чи має на увазі він Віталія Кличка, Луценко відповів: "Я маю на увазі і Кличко, і Порошенко, і Мартиненко. Хоч останній і не кандидат ні в президенти, ні в мери, але ми ж розуміємо і його роль теж".

"Маємо дуже просту ситуацію: 80% країни не довіряє Януковичу. Так, серед них є комуністи, інші представники, з якими буде важко домовитися про нового президента. Але, тим не менше, 80%!", – наголосив Луценко.

На думку політика, влада хоче змінити "правила гри", призначивши проведення президентських виборів в один тур.

Зупинити шанс проведення таких "черновецьких" виборів може тільки єдиний кандидат.

Окрім іншого, висунення такого кандидата може "розхитати" економічний базис режиму.

"Жодної змови олігархів проти Януковича не буде, якщо вони не побачать шансу. Єдиний кандидат – це і є той шанс, який докорінно змінить розстановку сил в українському суспільстві", - вважає Юрій Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: