Нове керівництво ТВі не визнає страйк журналістів

Понеділок, 29 квітня 2013, 13:57

Під час зустрічі з журналістами ТВі юрист телеканалу та колишній директор "Медіа Інфо" Олег Радченко заявили, що вони не визнають страйк журналістів і вважають, що весь цей час вони просто не виконували своїх обов'язків.

Про це повідомив журналіст Мустафа Найєм.

Водночас вони заявили, що профспілка журналістів каналу ТВі не є правомочною, про що вони повідомили голові всеукраїнської профспілки Юрію Луканову.

Підставою для цього вони вважають те, що керівництво каналу не надавало згоду для створення первинної профспілкової організації в приміщенні телеканалу, а також те, що члени профспілки не зверталися до керівництва з проханням знаходитись в цьому приміщенні, або орендувати його для створення профспілки.

Натомість колектив наголошує, що профспілкова організація була створена не в приміщенні телеканалу, а на ганку перед телеканалом, тому що приватна охорона нових власників не допускала на територію каналу Луканова, а також деяких журналістів.

В профспілці заявили, що згідно з діючи законодавством, перешкоджання діяльності профспілки тягне за собою адміністративну і кримінальну відповідальність.

За словами Найєма, на зустрічі з профспілкою телканалу ТВі керівництво запросило в якості заступника директора телеканалу Ольгу Манько.

За інформацією "Фронту змін", Манько є 25-річним депутати Київської облради від "Фронту змін". Народилася в Борисполі. Після закінчення ліцею "Дизайн-освіта" ім. Павла Чубинського вступила до Інституту журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, який закінчила у 2010 році.

Ольга Манько
Ольга Манько

Працювала кореспондентом, потім заступником головного редактора газети "Трудова слава". У 2009 році — стала редактором газети "Переяславська Рада". У 2010 році Ольга Манько очолила політичну партію "Фронт Змін" у Переяславі-Хмельницькому.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування