Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За кидання в "регіоналку" льодом міліція порушила справу

Середа, 3 квітня 2013, 10:35

Столична міліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганських дій у відношенні народного депутата від Партії регіонів Ірини Горіної.

Як повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Києві, Горіна звернулася до міліції 2 квітня о 21:20 з заявою про хуліганські дії невідомих осіб з числа учасників політичної акції, яка проходила у вівторок під Верховною Радою.

Депутат повідомила, що на вулиці Шовковичній, 4, її наздогнала група громадян у кількості близько 50 осіб з плакатами кількох опозиційних сил.

"Агресивно налаштовані громадяни безпричинно почали її ображати нецензурною лайкою, погрожувати фізичною розправою та кидати в неї грудки снігу і льоду. Внаслідок цих хуліганських дій народна депутатка отримала тілесні ушкодження", - сказано у повідомленні.

За попереднім висновком медиків, які обстежували жінку в умовах стаціонару однієї зі столичних лікарень, Горіна отримала "закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку".

Слідчий відділ Печерського РУ ГУ МВС у Києві вніс відомості за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України "Хуліганство". Проводиться досудове розслідування.

"Регіонал" Нестор Шуфрич також на брифінгу у Верховній Раді у середу вранці повідомив про наслідки інциденту для його соратниці:

"Зараз Ірина Горіна знаходиться на консультації, приймається рішення, як вона буде лікуватися. На жаль, гематома має значну площу. У неї вже зафіксовано струс мозку. І в ці хвилини невропатолог приймає рішення, чи вона буде лікуватися стаціонарно в лікарні, чи їй дозволять лікуватися вдома".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування