Янукович звільнив відповідального за ветеранів

Середа, 3 квітня 2013, 18:38

Президент Віктор Янукович звільнив з посади Голови Державної служби з питань інвалідів та ветеранів Володимира Маслакова.

Відповідний указ розміщено на сайті глави держави.

Раніше прес-служба Януковича розповсюдила заяву, в якій попереджалося про те, що Маслакова звільнять через недостатньо ефективну роботу.

Перед тим, 3 квітня на засіданні організаційного комітету з підготовки до святкування 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників і 70-річчя перемоги у ВВВ голова Всеукраїнської спілки учасників війни Володимир Воронцов розповів президенту про те, що ветерани часто не забезпечуються грошима для відвідання місць бойової слави.

За словами Воронцова, у минулому році від України було відправлено всього чотирьох ветеранів на заходи з відзначення 70-річчя Сталінградської битви, у той час як в Україні нині нараховується 982 учасники цієї битви.

"Ми сьогодні приймемо рішення звільнити з займаної посади людину, яка займається ветеранськими організаціями і поставимо того, хто буде думати і з вами працювати", - відповів на це Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...