Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Провладні депутати ухвалили декілька законопроектів

Четвер, 4 квітня 2013, 13:11

Депутати більшості на засіданні в будівлі комітетів Верховної Ради прийняли низку рішень.

Так, вони 237 голосами підтримали в першому читанні урядовий законопроект про вдосконалення системи захисту персональних даних.

При цьому вони відклали розгляд законопроектів №1103 (про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів щодо вдосконалення процедури здійснення конфіскації) і №2032 (про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо запровадження заходів кримінально-правового характеру стосовно юридичних осіб).

Законопроект №2033 про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення законодавства у сфері запобігання і протидії корупції врешті-решт обговорили, але не змогли ухвалити в першому читанні і направили у профільний комітет на доопрацювання. Цей проект мав привести українське законодавство у відповідність із рекомендаціями Ради Європи.

Законопроект №2137 про внесення змін до Бюджетного кодексу "щодо фінансування експерименту у сфері охорони здоров'я" теж відхили і відправили на повторне перше читання у комітет і уряд (проти проголосувало 35 депутатів).

Також більшість ухвалила за основу і в цілому законопроект №2408 про внесення змін до закону про бюджет щодо функціонування Міністерства доходів і зборів та Державної служби України з надзвичайних ситуацій. За нього віддали 232 голоси.

Також провладні депутати підтримали проект закону №2547 про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо встановлення пені у разі невиплати заробітної плати, стипендії, пенсії чи іншої встановленої законом виплати або її затримки. Цей проект комуністів Симоненка і Цибенка комітет готуватиме до другого читання.

Законопроект №2291 про внесення змін до закону "Про угоди про розподіл продукції" (щодо державного регулювання укладення та виконання угод) прийняли за основу 234 голосами.

Згодом депутати більшості розглянули ще близько 19 законопроектів, більшість із яких ухвалили на тій чи іншій стадії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...