Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура продовжує розслідувати ДТП за участю "швидкої" та СБУшника

Четвер, 4 квітня 2013, 13:46

Результати експертизи Держгірпромнагляду, який визнав ДТП за участю "швидкої" та СБУшника у Феодосії нещасним випадком, не вплинуть на розслідування військової прокуратури.

Про це в четвер повідомив прес-секретар прокуратури Кримського регіону України з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері Ольга Коробко, пише "Інтерфакс-Україна".

Як відомо, спеціальна комісія цього відомства за підсумками спеціального розслідування обставин події ухвалила рішення вважати ДТП "груповим нещасним випадком, пов'язаним із виробництвом".

"Зазначений висновок Держпромнагляду жодним чином не впливає на розслідування кримінального провадження за цим фактом", - сказала прес-секретар кримської військової прокуратури.

"На сьогодні виконано судово-медичні експертизи, допитано очевидців з місця ДТП, наразі проводять додаткові технічні експертизи", - зазначила Коробко.

Як відомо, аварія сталася 9 березня у Феодосії. Зіткнулися машина швидкої допомоги, яка везла до лікарні 22-річного хлопця, який перебував у комі, і легковий автомобіль.

На місці ДТП загинула 27-річна фельдшер. Травми одержали 50-річний шофер "швидкої", 57-річний батько хлопця і лікар. Лікар помер у лікарні. Також був травмований 32-річний водій машини – учасниці ДТП.

12 березня СБУ визнала, що машиною керував її співробітник.

В Феодосії неодноразово проходили акції протесту громадян. які вимагали, щоб міліції покарала на їхню думку винного СБУшника.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування