Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Попов у сніжний колапс зустрічався у Відні зі своїм земляком

П'ятниця, 5 квітня 2013, 21:38

Єдиний бізнесмен, з яким глава міської адміністрації Києва Олександр Попов зустрічався у Відні в день снігового колапсу, був його земляк на прізвище Мороз.

Про це ідеться у відповіді міської адміністрації на запит "Української правди" про зустрічі, які провів Попов у Австрії 22 березня.

 

"Метою робочої поїздки було проведення перемовин з керівництвом компанії Voest-Alpine Stahl AG, а також із послом України в Австрії Березним у рамках підготовки Днів Києва у Відні", - сказано в листі.

За інформацією КМДА, ця компанія є головним спонсором проведення у Києві 12 квітня концерту Віденського філармонічного оркестру.

"Увечері 22 березня Попов зустрівся з послом України в Австрії Березним та українським бізнесменом Морозом, який є партнером компанії Voest-Alpine Stahl AG понад 20 років та проживає в Австрії".

"23 березня 2013 року Попов планував провести зустріч з керівництвом Voest-Alpine Stahl AG, яку був вимушений скасувати і у зв'язку з погодними умовами та терміново повернутися в Україну. Попов через неможливість проведення особистої зустрічі попросив Мороза провести цю зустріч та обговорити необхідні питання з керівництвом компанії Voest-Alpine Stahl AG", - ідеться в листі КМДА.

За інформацією джерел, Мороз - це колишній депутат Комсомольської міської ради, яку очолював Попов до переходу на посади в Київ.

Як відомо, Попов із дружиною під час сніжного колапсу в Києві 22 березня вилетів до Відня - за його словами, у відрядження.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування