Луценко впевнений, що Тимошенко випустять достроково

Понеділок, 8 квітня 2013, 20:06

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко впевнений, що екс-премєра Юлію Тимошенко випустять з вязниці достроково.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Навпаки я вважаю, що наша влада зробила такий крок як прецедент. І сьогодні немає жодного аргументу, чому такий крок може бути до Луценка, але не може бути до Тимошенко", - сказав екс-чиновник.

"Я не збираюся доводити, що я такий самий, як Юлія Володимирівна. Вона безумовно великий політичний лідер, керівник, жінка, врешті-решт. Але з точки зору формальної, якщо є указ про помилування Луценко, то чому його немає щодо Тимошенко? Тому цей крок має бути зробленим. І краще раніше, ніж пізніше", - додав він.

"Я не знаю, як достукатися до серця чи краще до розуму нашої влади, щоб пояснити – його все одно доведеться зробити. Тимошенко не буде відсиджувати у в’язниці надуманий кимось термін за видумані кимось злочини. Вона буде випущена. І завжди краще це зробити на початку, ніж коли це стане катастрофічною для всіх", - заявив Луценко.

"Я вже передав (заяву) через захисника Юлії Володимирівни про палке бажання (про зустріч). Насправді ми з нею переписуємося. В цьому немає жодного секрету", - додав він.

"Ми з нею домовилися: "Хто перший виходить, той приходить до іншого", - зізнався Луценко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News