Кожем'якін і Колесніченко взялися за заборону пропаганди гомосексуалізму

Вівторок, 9 квітня 2013, 16:13

До Верховної Ради внесли постанову, якою пропонується заборонити пропаганду гомосексуалізму, спрямовану на дітей.

Відповідна постанова зареєстрована в парламенті у понеділок.

Автором проекту постанови про прийняття за основу законопроекту про заборону спрямованої на дітей пропаганди одностатевих сексуальних відносин є народний депутат "Батьківщини" Андрій Кожем'якін.

В постанові нардеп просить прийняти за основу проект закону №1155, поданий народним депутатом Вадимом Колесніченком.

"Наразі, одним з таких негативних проявів лібералізаційних процесів в Україні є поширення одностатевих сексуальних стосунків, відкрита їх пропаганда у всіх сферах суспільного життя під виглядом боротьби за право особи на вільний вибір своєї сексуальної орієнтації", - йдеться в пояснювальній записці до законопроекту.

На думку автора, метою даного проекту закону є забезпечення захисту дітей від пропаганди одностатевих сексуальних стосунків як фактору, "який негативно впливає на їх фізичний, психічний, духовний, моральний та інтелектуальний розвиток".

Колесніченко пропонує заборонити пропаганду одностатевих сексуальних стосунків в сфері освіти та в ЗМІ.

"Спрямована на дитину, пропаганда фізичними та юридичними особами одностатевих сексуальних стосунків.... тягне за собою встановлену законодавством України адміністративну", - йдеться в проекті закону.

Як відомо, у жовтні 2012 року парламент у першому читанні ухвалив закон №8711, що передбачає заборону пропаганди гомосексуалізму, спрямованої на дітей.

Згідно з законом, забороняється практично будь-яка публікація про ЛГБТ-спільноти.

Один із авторів закону Євген Царьков раніше виступав із заявами про те, що він виступає за прагнення повернути до Кримінального кодексу сталінську статтю за одностатевий чоловічий секс.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування