Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Туску здається, що українська влада все краще розуміє Європу

Середа, 1 травня 2013, 13:49

Чинна влада в Україні щораз краще розуміє стандарти Євросоюзу, що підтверджують її останні вчинки, серед яких звільнення з в’язниці Юрія Луценка.

Про це сказав глава польського уряду Дональд Туск, коментуючи рішення Європейського суду в справі екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, повідомляє УНІАН із посиланням на РАР.

"У нас складається враження, що це може мати зв'язок з рішенням Європейського суду, а також амбіціями, які стосуються підписання договору про асоціацію (Україна ЄС), що українці щораз краще розуміють, що з таким багажем підозр далеко не заїдуть на європейській дорозі", - сказав глава польського уряду.

Туск зазначив, що звільнення Луценка підтвердило, що українська та польська влада щораз краще розуміють одне одного, а українці усвідомлюють, що європейські стандарти включають також стосунки "влада - опозиція" та "влада - колишня влада".

Він додав, що нещодавно розмовляв із главою українського уряду Миколою Азаровим, котрий запросив його здійснити "терміновий" візит до Києва.

Глава польського уряду нагадав, що минулого тижня в Україні з візитом був глава міністерства закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, котрий перебував тут разом з главами МЗС Литви, Данії та Нідерландів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: