У "Свободі" заявляють, що їхніх активістів відстежують і б’ють

П'ятниця, 17 травня 2013, 10:45

Представник "Свобода" заявляє, що з початку травня у Києві сталася серія збройних нападів на столичних націоналістів та їхніх родичів.

"4 травня студента-свободівця Володимира Назаренка побили під під'їздом", - сказано у повідомленні "свободівця" Євгена Карася.

"13 травня кастетом в затилок отримує фанат "Динамо Київ" Євген Мацько. Вечором того ж дня троє нападників з кастетами побили Володимира Карася. Під час побиття Володимира злочинці кілька разів кричать: "Больше не ходи на акции". З чого стає зрозуміло, що вони сплутали його з братом – Євгеном Карасем, членом київського комітету ВО "Свобода", - йдеться у заяві.

"В ці ж дні до різних активістів додому ходили молодики, що представлялися колекторами "Акта-банку". В усіх випадках вони вибивали лампочки освітлення в під'їздах і подовгу чекали на повернення киян додому", - заявляє активіст "Свободи". 

За його даними, 15 травня о 9-й ранку було вчинено спробу нападу на активіста Андрія Медведька.

"На виході з під'їзду хлопець встигає втекти від нападників додому. Невдовзі під будинком Андрія група активістів затримує двох нападників. Один виявляється обладнаний спецрацією. Однак до злочинців прибуває група підкріплення з п'яти осіб. Починається сутичка і злочинці утікають до прибуття міліції", - описує Карась.

"Свобода" просить усіх небайдужих допомогти з розшуком "осіб, які виконують роль каральної зондер-команди "Партії регіонів".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування