Азаров заборонив звозити бюджетників на мітинги

П'ятниця, 17 травня 2013, 11:10

Прем'єр Микола Азаров заборонив звозити співробітників закладів освіти та студентів на політичні акції.

Про це він заявив, відповідаючи на питання представниці УДАРу Ірини Геращенко, яка зазначила, що субота, 18 травня, на яке заплановані акції влади та опозиції – є робочим днем, а працівників бюджетної сфери зганяють на мітинги Партії регіонів.

"Я при вас даю вказівку міністру освіти Табачнику заборонити участь і не примушувати працівників вищих навчальних закладів для участі в будь-яких політичних дійствах. І прошу міністра Табачника довести мою вказівку до всіх підвідомчих закладів", - зазначив Азаров.

Після цього він віддав слово Табачнику для відповіді.

"Шановні депутати, міністерство ще раз проконтролює, щоб в суботу, яка НЕ є для вищих навчальних закладів робочим днем, щоб ніхто не примушував працівників педагогічних, інших викладацьких закладів брати участь у закладах", - зазначив Табачник.

"Разом з тим, хотів би звернутися до представників опозиції з проханням - у нас також є інформація – припинити вербування студентів для своїх заходів за гроші, тому що на мою думку, це руйнує нормальний навчальний процес в вищих закладах і в закладах рівня коледжу", - додав міністр.

Як відомо, останнім часом з регіонів повідомляють, що працівників бюджетної сфери збираються масово звозити на мітинг Партії регіонів в суботу.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування