Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція готується до провокацій під час акції в Києві

Субота, 18 травня 2013, 02:50

Влада готує провокації для дискредитації мітингу опозиції "Вставай, Україно!", що запланований на 18 травня у Києві.

Про це йдеться в заяві прес-служби партії "Батьківщина".

"Нам стало відомо, що на 18 травня запланована чергова провокація проти партії "Батьківщина", суть якої полягає у зборі біля партійного офісу декількох сотень осіб, що вимагатимуть гроші за нібито свою участь у мітингу, а також трансляції цих сюжетів на телеканалах із метою дискредитації опозиції", - зазначено в заяві.

У зв'язку з цим прес-служба політсили заявила: "Наші прибічники беруть участь в акціях протесту "Вставай, Україно!" на волонтерських засадах, у силу своїх переконань та політичних уподобань, оскільки вважають, що президент Янукович має піти у відставку, Юлія Тимошенко має бути звільнена, а Україна - рухатися на шляху до Європи".

"Ми не платимо грошей за участь у наших заходах, тому просимо не турбуватися штатних політичних провокаторів, а простих українців застерігаємо від участі у подібних провокаціях влади", - зазначено в заяві.

Водночас депутат "Батьківщини" Андрій Павловський повідомив, що у столицю з Херсона їде "поїзд-привид", "який повіз на Київ 19-ть вагонів учасників на антифашистський мітинг".

"Потяг повністю був заповнений учасниками. Номер потяга №504! Що це за потяг - ніхто не знає, сторонніх пасажирів туди не пускають", - заявив він.

Як відомо, 18 травня в Києві заплановано фінальний мітинг всеукраїнської акції "Вставай, Україно!", ініційованої опозиційними фракціями "Батьківщина", "УДАР" та "Свобода". Акція стартувала 14 березня.

Цього самого дня в Києві відбудеться ініційований Партією регіонів антифашистський марш "В Європу без фашистів".

18 травня в Києві також відбудуться Дні Європи в Україні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування