Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В міліції божаться, що не супроводжували БРДМ, а зупиняли його

Вівторок, 21 травня 2013, 18:33

У міліції заявляють, що їхні працівники не супроводжували у суботу на акції БРДМ, який пересувався по центру Києва.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби міліції.

"До столичної міліції не надходило жодної заявки щодо укладання угоди про супроводження або забезпечення безпеки дорожнього руху під час пересування вулично-дорожньою мережею спеціальних транспортних засобів", - заявили в міліції.

За словами правоохоронців, інформація про те, що нібито за кермом демілітаризованого бронеавтомобіля перебували працівники столичної ДАІ також не відповідає дійсності.

"Водночас повідомляємо, що один із заступників командира полку ДАІ, вбачаючи адміністративне порушення, прийняв рішення затримати зазначений транспортний засіб та доставити його до Шевченківського райуправління міліції", - розповіли правоохоронці.

За їхньою версією, міліціонер, який керував БРДМ, просто "сів за кермо цього транспортного засобу та розпочав маневр розвороту", бо ніхто не зізнавався, хто є водієм БРДМ.

Фото Юрія Барабаша
Фото Юрія Барабаша

За словами правоохоронців, потім дорогу бронеавтомобілю заблокував народний депутат.

"По прибуттю слідчо-оперативної групи бронеавтомобіль, шляхом буксирування, був доставлений до Шевченківського райуправління міліції", - йдеться в повідомленні.

За словами міліції, в подальшому було встановлено водія БРДМ та складено три протоколи про адміністративні правопорушення.

Як відомо, у вівторок Олександр Турчинов заявив з трибуни ВР, що БРДМ на акції супроводжували працівники міліції.

Також в Інтернеті з'явилося фото, де міліціонер керує БРДМ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...