У Запоріжжі автомобіль зніс зупинку, дитина в комі

Субота, 25 травня 2013, 22:41

У Запоріжжі автомобіль "Джиллі" зніс зупинку громадського транспорту, де перебували двоє підлітків - 16-річна дівчина і 15-річний юнак.

Постраждалі з важкими травмами госпіталізовані, також важкі травми отримала родина, яка перебувала в автомобілі - мати, батько і їх 2-річна дитина.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі УДАІ в Запорізькій області, дорожньо-транспортна пригода сталася в суботу в Комунарівському районі Запоріжжя.

"На перехресті вул. Парамонова автомобіль "Джиллі" допустив дотичне зіткнення з "Запорожцем". Далі водій не впорався з керуванням: в'їхав на зупинку транспорту "Технікум", де знаходилися підлітки - 16-річна дівчина і 15-річний юнак, а потім врізався в електроопору", - розповів офіцер прес-служби УДАІ в Запорізькій області Максим Вертепний.

Також у прес-службі зазначили, що "на даний момент усі п'ятеро постраждалих госпіталізовані. Відомо про критичний стан 2-річного хлопчика - він отримав складний забій головного мозку і перебуває в комі".

Також відомо, що важко постраждали і батьки дитини: чоловік отримав перелом правого стегна, жінка - черепно-мозкову травму та забій головного мозку.

За даними прес-служби, за попередньою версією ДАІ, водій "Джиллі" відволікся від керування. "Остаточна картина події буде ясна по закінченню слідства", - додали там.

Як повідомили свідки події, з місця ДТП також був госпіталізований свідок аварії - пішохід, у якого "внаслідок побаченого почався епілептичний напад".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування