Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Телеканали в Донецьку відмовили лідерам опозиції в ефірі

П'ятниця, 31 травня 2013, 10:16

Телеканали Донецька не захотіли крутити анонси акції опозиції на 31 травня й відмовили в ефірах лідерам опозиції.

Про це заявив лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк у інтерв'ю "Острову".

"Нас не пустили з анонсами акції на телебачення, і, до речі, відмовили в ефірах лідерам опозиції на провідних донецьких телеканалах. Ну, нічого, у таких умовах живемо", - заявив він і додав, що його однодумці "роздали дуже багато флаєрів".

За словами Яценюка, опозиційні сили сподіваються, у першу чергу на донеччан, "ну й на прилеглі міста, там, де є базові організації".

"Я думаю, що Маріуполь підтягнеться... Луганськ обов'язково приїде. Тому що ми хочемо провести єдину акцію – і Донецьк, і Луганськ туди приїде", - заявив він.

За словами Яценюка, рішення провести акцію в Донецьку не було спонтанним.

"Це було давно продумане рішення. Плануючи акцію, ми домовилися об'їхати всі обласні центри України", - заявив він і запевнив, що його дату затвердили всі лідери опозиції.

"Ми їдемо в місто Донецьк тільки з однієї метою – показати, що Україна єдина, показати, що немає територій, які Партія регіонів могла б вважати своєю вотчиною, куди всім іншим дорога замовлена. У Донецьку живуть такі ж українці, як і у всій Україні, і ми їдемо туди з любов'ю, з розкритими обіймами, відкритим серцем", - заявив опозиціонер.

"А то, що влада чинитиме підступ – це зрозуміло. Їм би розуму вже набратися після 18 травня", - додав він.

Яценюк запевнив, що не боїться донеччан.

"Це мій, напевно, уже п'ятдесятий приїзд у Донецьк. Я вільно гуляю містом, спілкуюся з донеччанами. Тому чого я точно не боюся – це донеччан. А от влада боїться приїзду опозиції до Донецька", - сказав він.

Раніше повідомлялося, що чотири радіостанції Донецька заявили, що припиняють трансляцію анонсів акції "Вставай, Україно!", запланованої в Донецьку на 31 травня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...