Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сабов - єдиний легітимний кандидат в мери Василькова від опозиції - "Удар"

Понеділок, 6 травня 2013, 10:57

Депутат Васильківської міськради Сергій Сабов є єдиним легітимним кандидатом на позачергових виборах міського голови Василькова, поданим партією "Удар".

Про це повідомила прес-служба політсили у відповідь на рішення Васильківської міської виборчої комісії про відмову у реєстрації Сабова як кандидата на виборах мера Василькова.

"Будь-які інші подання від імені партії є незаконними та виборчими спекуляціями влади з метою усунення основного конкурента від опозиції – єдиного узгодженого кандидата від опозиційних сил на виборах мера Василькова", - сказано у повідомленні.

"29 квітня 2013 року відбулися збори Васильківської міської організації партії "Удар", на яких було ухвалено рішення висунути Сабова кандидатом від партії на виборах мера Василькова", - йдеться у заяві.

"Більше того, цю кандидатуру підтримали й інші опозиційні політичні сили Київщини, зокрема "Батьківщина" та "Свобода",  які домовилися про висування та підтримку узгоджених кандидатів не лише у Василькові, але й на проміжних виборах депутатів Київської облради", - додали в "Ударі".

"Жодних інших кандидатур, окрім Сабова, на позачергових виборах Васильківського міського голови партією "Удар" не розглядалося та не затверджувалося", – додали у політсилі.

Як відомо, у Василькові відмовились реєструвати єдиного кандидата на посаду мера міста від опозиції, представника партії "Удар" Сергія Сабова.

Вибори мера Василькова мають відбутися 2 червня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування