Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович попіарив Новинського до виборів у Севастополі

Середа, 8 травня 2013, 11:29

Президент Віктор Янукович доручив бізнесменові, почесному президенту ФК "Севастополь" Вадиму Новинському вирішити питання з будівництвом у Севастополі нового стадіону.

Про це він сказав у середу в ході відкриття реконструйованого моста біля залізничного мосту в Севастополі, передає "Інтерфакс-Україна".

Янукович у Севастополі
Янукович у Севастополі. Фото прес-служби президента
Янукович піарився на мосту
Янукович піарився на мосту

Під час спілкування з ветеранами на Сапун-горі Янукович зазначив, що мова йде про проект, якому також буде надана певна допомога держави і міськвлади Севастополя. За його словами, планується, що стадіон зможе приймати 25-30 тисяч глядачів.

Янукович пообіцяв, що Новінський побудує Севастополю стадіон
Янукович пообіцяв, що Новінський побудує Севастополю стадіон

Відповідаючи на запитання, за кого він вболіватиме на матчі "Севастополь" - "Шахтар" (як відомо, Янукович є уболівальником донецького "Шахтаря"), президент сказав: "Шахтар" перше місце вже завоював, можна було б і поділитися. Але домовлятися не можна. Я знаю, що "Шахтар" не домовлятиметься ні з ким. Грати будуть. Але мотивації у "Севастополя" більше набагато".

Янукович відкрив міст у Севастополі
Янукович відкрив міст у Севастополі. Фото "Новий Севастополь"

У свою чергу в газеті "Голос України" від 8 травня опубліковано постанову Центральної виборчої комісії про призначення проміжних виборів депутата Верховної Ради у мажоритарному окрузі номер 224 у Севастополі.

Згідно із законодавством, виборчий процес таких виборів починається з наступного дня після опублікування рішення про їх призначення, передають Ukranews.

З 9 травня почнеться і етап висунення кандидатів у депутати відповідно до рішення Центрвиборчкому, яким він визначив строки здійснення деяких виборчих процедур з підготовки та проведення повторних та проміжних виборів депутатів Ради, а закінчиться за 40 днів до дня голосування.

Документи для реєстрації кандидатів у депутати подаються до ЦВК.

Як відомо, Новінський має намір балотуватися до парламенту у цьому окрузі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: