Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Свобода" каже, що націоналістів підставляють бійками

Вівторок, 11 червня 2013, 14:10

У партії "Свобода" запевняють, що націоналісти не причетні до побиття журналіста, виконавчого секретаря Київської міськорганізації Незалежної медіа-профспілки Георгія Ермана.

Про це заявив депутат від "Свободи" Андрій Іллєнко на своїй сторінці у мережі Facebook.

"Режим починає нову серію серіалу "загроза фашизму". Тепер вони не просто будуть наймати гопників для побиття журналістів. Гопникам при цьому наказано кричати "Слава Україні!", - пише він. 

"Спочатку режим намагався задавити нас фізичним терором - ловили під будинками наших активістів і ламали їм черепи кастетами. Але отримали відсіч і спалилися - тому почали діяти у кращих чекістських традиціях - тепер з'явилися псевдо-боївки "націоналістів", - зазначає депутат.

"Інформація з надійних джерел - журналісти і блогери (особливо ті, які щось колись критичне писали про "Свободу") - під загрозою. Сценарій такий - найняті владою бики з криками "Слава Україні!" нападають на них - а винні націоналісти і "Свобода". Старий як світ метод дискредитації", - підсумував Іллєнко.

Як відомо, 8 червня група невідомих осіб здійснила напад на журналіста, виконавчого секретаря Київської міської організації Незалежної медіа-профспілки Георгія Ермана.

П’ятеро нападників вимагали від журналіста вигукувати на відеокамеру націоналістичні гасла та погрожували розправою через те, що він нібито ображав у своїх статтях націоналістів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: