Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов ще раз налякав опозиціонерів "виїзним" засіданням

Вівторок, 11 червня 2013, 22:04

Голова фракції Партія регіонів Олександр Єфремов повідомив, що за необхідності ПР буде ініціювати проведення "виїзного" засідання парламенту.

Про це він заявив у коментарі телеканалу "Інтер", цитує прес-служба політсили.

Єфремов вважає, що парламент працює дуже погано.

"І якщо виникне необхідність, ми будемо ініціювати проведення засідання парламенту, куди увійдуть депутати, які хочуть працювати в парламенті, і приймемо закони без опозиції. Але потім представники опозиції хай не ображаються, чому таким чином вчинила більшість. Якщо вони не хочуть працювати, більше того, якщо вони заважають цій роботі, ми змушені будемо діяти таким чином", - заявив він.

"Кожен керівник фракції має можливість зв'язатися з президентом і попросити його про зустріч. І я не думаю, що комусь із керівників фракцій президент відмовив би. Тому Яценюк, і до нього приєдналися Кличко і Тягнибок, переслідують інші цілі: просто зробити скандал, а не вирішити якісь питання з президентом", - зазначив політик.

За його словами, "регіонали" мають можливість постійно спілкуватися з Віктором Януковичем.

"Тому, безумовно, ми будемо на зустрічі президента з керівниками парламентських фракцій, якщо буде прийнято рішення про її проведення. І на цій зустрічі ми висловимо свою точку зору з приводу подій, що відбуваються. Але мені здається, що представникам опозиції, на жаль, потрібна не сама зустріч, а потрібен просто скандал навколо цього заходу", - заявив він.

Як відомо, у понеділок спікер парламенту Володимир Рибак повідомив, що Янукович готовий зустрітися із лідерами фракцій.

Водночас глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що рішення про формат зустрічі із президентом буде прийматися лідерами трьох опозиційних фракцій.

У свою чергу лідер партії "Удар" Кличко наполягає на тому, щоб президент виступив у парламенті і заслухав зауваження опозиції саме в сесійній залі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування