Мама Королевської все ще чекає пенсію в розмірі 500 євро

П'ятниця, 14 червня 2013, 22:42

Міністр соціальної політики Наталія Королевська заявила, що українські пенсіонери зможуть отримувати пенсії в розмірі 500 євро, щоправда, не уточнила, коли.

Про це вона сказала в ефірі програми Шустер LIVE.

"Ви знаєте, я і під час виборчої кампанії (вірила), і зараз абсолютно впевнена, що наші люди в країні заслуговують пенсію 500 євро. І для цього сьогодні у нас є абсолютно всі можливості: займатися активізацією економіки, збільшенням надходження до фондів і прибрати зрівнялівку в Пенсійному фонді, яка на сьогоднішній день є", - заявила Королевська.

"Так, я не чарівник, тільки вчуся. І тому за 5 місяців 500 євро ми зробити не в змозі. Але те, що поступове підвищення пенсій у нас буде, і 500 євро пенсія в Україні буде, я в цьому впевнена і не сумніваюся ні на хвилину", - додала вона.

Окрім того, міністр зазначила, що її мама, яка має 20 років стажу роботи вчителькою, нині отримує пенсію у розмірі 1100 гривень. Це, на думку чиновниці, несправедливо у відношенні не лише до її мами, а й до всіх людей, які мають такий стаж.

Як відомо, в рамках передвиборчої кампанії Королевська обіцяла, що українці отримуватимуть 1000 євро зарплати і 500 євро пенсії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...