Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

34 людини постраждали під час вибухів боєприпасів на полігоні в Росії

Вівторок, 18 червня 2013, 23:14

Кілька вибухів сталося на відкритому майданчику, що належить боєприпасному випробувальному полігону у Чапаєвську Самарської області Росії.

Про це повідомили "РИА Новости" в правоохоронних органах регіону.

За попередніми даними, постраждали 34 людини, 11 госпіталізовані з уламковими пораненнями. На території полігону залишаються 2 людини.

"На самому полігоні залишаються дві людини - чоловік і жінка. Нині чоловік вийшов на зв'язок і залишив дані свого точного місцезнаходження, вживаються заходи для порятунку зазначених осіб. Дані про загиблих відсутні", - повідомляє регіональне управління СК РФ.

Близько 6 тисяч людей евакуйовано з селища Нагорний, що знаходиться поруч з Приволзьким державним боєприпасним випробувальним полігоном. Житла евакуйованих людей від мародерів охороняють 600 співробітників МВС.

Інформація про те, що на полігоні, де проходила ліквідація бойових снарядів, стався технічний збій, надійшла до чергової частини по Чапаєвську близько 19.00 (за московським часом).

Пожежа, за оцінкою фахівців, може тривати до двох-трьох діб. Через вибухи з 34-го по 98-й кілометр була перекрита траса Самара-Волгоград, рух відновлять після локалізації НП. Рух поїздів не порушено.

Джерело в правоохоронних органах підтвердив, що снаряди продовжують вибухати.

"Уламки снарядів, що вибухають, розлітаються на велику відстань, підійти до вогнища і розпочати гасіння неможливо", - сказав співрозмовник агентства. Він додав, що НП сталася в населеному пункті Нагорний Чапаєвського району.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування