Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Василькові виявили "мертвих душ" і "туристів" із Вишневого

Неділя, 2 червня 2013, 12:49

Протягом перших годин голосування на виборах у Василькові представники "УДАРу" виявили автомобілі, які возили мешканців Вишневого по різним виборчим дільницям.

Ці люди намагаються проголосувати за інших осіб або ж винести із дільниці виборчий бюлетень, повідомляє прес-служба партії.

"УДАР" також має інформацію, що у списках виборців Василькова наявно близько 2 тисяч "мертвих" душ, бюлетені яких можуть бути використані для фальсифікації результатів голосування.

Крім того, як розповів Тиждень.ua кандидат від опозиції Сергій Сабов, на найбільшій дільниці Василькова № 32185 у неділю зранку зачинили вхідні двері і не впустили всередину спостерігачів і самого кандидата.

Коли він звернувся до міліції, правоохоронці пояснили йому, що двері зачинили за наказом голови дільниці. Сабова впустили туди тільки о 8:00.

"Таким чином, коли на цій дільниці відкривали сейф із бюлетенями, там не було нікого, хто міг би засвідчити, що сейф був опломбований, що була належна кількість бюлетенів", – пояснив опозиційний кандидат.

Крім того, за його словами, на деяких дільницях у Василькові відсутні журнали реєстрації представників ЗМІ та спостерігачів. Подекуди у списках виборців присутні особи, які вже померли.

До того ж, як повідомив Тиждень.ua один зі спостерігачів, на дільниці № 32180 намагалася проголосувати людина з київською пропискою. "Чоловік перебував у нетверезому стані. В результаті, його затримала міліція", – розповів спостерігач.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: