"УДАР" і ПР наввипередки захищали жінку, за яку вже хтось голосував

Неділя, 2 червня 2013, 18:00

Депутати від "УДАРу" виявили факт незаконної видачі бюлетеня невідомим замість жінки, яка була внесена до списку виборців.

Про це повідомив народний депутат Валентин Наливайченко, повідомляє прес-служба партії.

Зокрема, на дільницю №73 прийшла жінка похилого віку проголосувати. "Коли вона намагалася отримати бюлетень, в списку виборців навпроти її прізвища вже стояв підпис і хтось отримав бюлетень", - сказав Наливайченко.

Депутат зазначив, що представники "УДАРу" склали заяву про порушення та викликали міліцію.

"Ми будемо вимагати невідкладного розгляду цієї заяви про злочин вже сьогодні та притягнути до відповідальності тих людей, які причетні до нього – підробили підпис та видали бюлетень", - сказав Наливайченко.

У той же час, прес-служба Партії регіонів також повідомила з посиланням на кандидата від ПР Володимира Сабадаша про інцидент на дільниці № 73 з місцевою мешканкою, за яку вже хтось проголосував.

Як стверджують у партії, виборчий штаб Сабадаша поінформував про цей факт органи внутрішніх справ. В даний момент триває перевірка.

Разом з тим, нардеп від "УДАРу" Володимир Курінний повідомив, що на дільниці №75 у Василькові керівництво ДВК незаконно вилучило з дільниці офіційних спостерігачів від "УДАРу".

"Тому група народних депутатів змушена була приїхати на цю дільницю та з’ясувати всі обставини", - сказав "ударівець", додавши, що наразі ситуацію врегульовано і спостерігачі поновили свою роботу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування