У Васильків підтягуються "Беркут" і нардепи-"регіонали"

Неділя, 2 червня 2013, 20:47

У центрі Василькова помічені автобуси з бійцями спецпідрозділу "Беркут".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив спостерігач, активіст Владлен Сергієнко.

На відео видно, що на одній з центральних вулиць Василькова стоять кілька автобусів з бійцями "Беркута", силовики в очікуванні скупчилися у затінку під деревами і просто спілкуються між собою. Деякі сидять в автобусах.

Пізніше Сергієнко повідомив, що у Васильків "підтягуються депутати із парламентської фракції Партії регіонів".

Перед тим, за свідченням активістів, члени дільничної виборчої комісії №321287 не впускали нардепа-"ударів ця" Павла Різаненка на ДВК, мотивуючи це тим, що він "не має права перебувати на дільниці".

Окрім того на ДВК №321271 було виявлено бюлетені, на яких не проставлено штамп "Вибув" навпроти прізвищ скасованих кандидатур.

Пізніше, як повідомляють "Коментарі", на виборчій дільниці №321285 стався конфлікт між спостерігачами і членами комісії.

Один з членів комісії намагався занести 4 паспорти в зал для голосування. Спостерігачі звернули на це увагу, а член комісії аргументував свої дії тим, що "його попросили".

Спостерігачі викликали міліцію і складають акт про правопорушення.

За даними спостерігачів, в середньому явка на позачергових виборах міського голови Василькова станом на 20:00 становила 34,3% (найнижча на дільницях – 26,47%, найвища – 50%).

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News