Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Главред Корреспондента: інтерв'ю з Курченком - не результат домовленості

П'ятниця, 21 червня 2013, 10:21

Головний редактор сайту "Корреспондент" Віталій Сич спростував інформацію про те, що перше інтерв'ю Сергія Курченко вийшло в його виданні за домовленістю.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці, коментуючи інформацію про купівлю власником групи компаній ВЕТЕК Курченком одного з найбільших медіахолдингів UMH.

"Прочитав на Укрправді, що інтерв'ю Курченко в Коррі нібито було частиною домовленостей Ложкіна та сина Януковича. Це неправда. Ніяких домовленостей, принаймні, у мене ні з ким не було. Для мене це важливо і вважаю за необхідне це повторити", - сказав він.

Коментар главреда Корреспондента щодо купівлі УМХ
Коментар главреда Корреспондента щодо купівлі УМХ

Як відомо, Курченко сам зголосився дати інтерв'ю "Корреспонденту" і до цього був недоступний для преси. При цьому головні запитання, які журналісти підняли в кількох своїх розслідуваннях, під час згаданої бесіди Курченко поставлені не були.

Раніше про те, що перше інтерв'ю Сергія Курченко пресі, яке вийшло в журналі "Кореспондент", нібито було частиною домовленості, написало видання "Комерсант-Україна".

 
Скріншот з Facebook-сторінки журналіста Forbes
Скріншот з Facebook-сторінки журналіста Forbes
Скріншот з Fаcebook-сторінки журналістки Корреспондента
Скріншот з Fаcebook-сторінки журналістки Корреспондента
Коментар редактора Корреспондента
Коментар редактора Корреспондента

Як відомо, група компаній СЄПЕК офіційно підтвердила покупку Сергієм Курченком "Українського медіа холдингу".

У квітні 2013 року з'явилася інформація про те, що депутат і бізнесмен Петро Порошенко продає частку в журналі "Кореспондент", сайті korrespondent.net і радіостанції "Наше радіо", які входять до складу UMH group, і готується інвестувати в новий проект у сфері ЗМІ.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: