Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов похвалив Яценюка, бо той прийшов на зустріч до Януковича

Вівторок, 25 червня 2013, 10:39

Голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що заявляти зустріч з Віктором Януковичем, а потім уникати цієї зустрічі - це хлоп'яцтво.

Про це він повідомив в інтерв'ю "5 каналу", коментуючи зустріч Януковича з лідерами парламентських фракцій.

"Коли Яценюк прийшов на зустріч, я відкрито йому сказав, що він вчинив як нормальний керівник державного рівня і потиснув йому руку. Заявляти зустріч з першим керівником держави, а потім уникати цієї зустрічі - це хлоп'яцтво", - заявив Єфремов.

"Я не знаю, з яких причин це зробили інші лідери фракцій, але так не роблять у жодній країні", - додав голова фракції ПР.

Він також наголосив, коли лідери опозиції просять про зустріч з Януковичем, при цьому блокують трибуну парламенту, а через 2 дні передумують і не йдуть на цю зустріч, вони позбавляють себе певних можливостей.

"По-перше, позбавляють себе можливості донести свою точку зору, а значить, точку зору своїх виборців, позбавляють себе можливості вирішити якісь проблеми. Яценюк мав можливість висловити свою точку зору президенту з усіх питань, які він вважав важливими", - повідомив політик.

Відповідаючи на запитання, чи прийде Янукович до парламенту, він сказав: "Було обговорено можливість виступу президента в парламенті. Президент сказав, що в будь-який момент готовий прийти і виступити в парламенті. Ніяких проблем з цим немає".

"Єдине, якщо до парламенту приходить виступати або Президент, або представники Уряду, то їх треба слухати і чути", - сказав Єфремов.

Як відомо, у середу на вимогу опозиції відбулася зустріч Януковича з головами парламентських фракцій. Від опозиції був присутній тільки Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: