Меру від ПР на Дніпропетровщині висловили недовіру

Четвер, 6 червня 2013, 20:43

Депутати Марганецької міської ради, що на Дніпропетровщині, висловили недовіру меру міста, голові міської організації Партії регіонів Олегу Бідняку.

Про це повідомила прес-служба Дніпропетровської обласної організації ВО "Свобода" з посиланням на депутата Марганецької міської ради Михайла Передрієнка.

У міській раді підтвердили факт висловлення недовіри меру 5 червня на позачерговій сесії.

Депутати вирішили достроково усунути Бідняка з посади з мотивацією, що мер "не забезпечує здійснення наданих йому повноважень".

Зокрема, на сесії йшлося про порушення при проведенні тендера на пасажирські перевезення у Марганці, переможцем якого на більшості маршрутів стала компанія, "власником якої є заступник міського голови".

Також, згідно з повідомленням ВО "Свобода", депутати звинуватили мера Марганця у розкраданні бюджетних коштів через комунальне підприємство "Міськкомунгосп".

Як встановила тимчасова депутатська комісія, за два роки, після зміни керівництва КП "Міськкомунгосп", ініційованого Бідняком, борг підприємства зріс з 1 мільйон гривень до 4 мільйонів гривень.

Комісія виявила також інші зловживання, про які було оголошено на сесії. Депутати висловили недовіру меру Марганця шляхом таємного голосування, 24 голосами з 27.

У Марганецькій міській раді більшість голосів має Партія регіонів.

УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування