Путін вирішив розлучитися з дружиною

Четвер, 6 червня 2013, 21:23

Президент Росії Володимир Путін і Людмила Путіна оголосили, що їхній шлюб завершений.

У четвер ввечері президент з дружиною побували на балеті "Есмеральда" в Державному Кремлівському палаці.

Після балету вони дали інтерв'ю кореспонденту телеканалу "Росія 24". Відповідаючи на запитання журналіста, чи це розлучення, Людмила Путіна сказала: "Так, можна сказати, це цивілізоване розлучення".

Путін повідомив, що рішення про розлучення вони з Людмилою Путіною ухвалили спільно.


Він пояснив розлучення тим, що не всі готові до високого ступеню публічності, яка передбачає роль статусу подружжя політика такого рівня.

"Вся моя діяльність, вся моя робота пов'язана з публічною сферою, з абсолютною публічністю. Комусь це подобається, комусь ні, але є люди, абсолютно з цим несумісні", - сказав Путін.

"Людмила Олександрівна відстояла вахту, 8 років, вже дев'ять", - зазначив він.

Президент заявив, що вони з дружиною Людмилою і після розлучення назавжди залишаться близькими людьми. У свою чергу, Людмила Путіна повідомила: "У нас у всіх дуже добрі стосунки, і я дуже вдячна, що він мене досі підтримує, і дітей. Він дуже піклується про дітей, і діти завжди це відчувають".

Прес-секретар президента Дмитро Пєсков повідомив, що Володимир і Людмила Путіни поки не оформили розлучення документально.

"Вони сказали, що розлучаються, і я не можу сказати, коли це буде оформлено документально, але це не так і важливо, оскільки про рішення вже заявили", - сказав Пєсков.

Як відомо, президент України Віктор Янукович з дружиною Людмилою вже кілька років живуть окремо, та разом на людях з'являються рідко.

РИА Новости 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування