Депутат Київради Ліщенко: "Кужель погрожувала мені розправою"

П'ятниця, 12 липня 2013, 16:51

Депутат Київради Олександ Ліщенко заявляє, що народний депутат від "Батьківщини" Олександру Кужель штовхала його у Київраді і погрожувала йому розправою.

Він планує ініціювати публічне розслідування з цього приводу, йдеться у заяві Ліщенка у відповідь на слова Кужель про погрози її життю з боку депутата Київради.

"Ніхто не звертав увагу на пані Кужель, вона вочевидь вирішила привернути її до себе силоміць. В це розуміння я вкладаю її силові спроби виштовхати мене подалі, щедро приправлені "яскравими" словотворами, на зразок "вали, бандюго", "чого витріщився?", "ти що, не знаєш, з ким розмовляєш?" - і це лише скорочений перелік", - заявив депутат.

Він скаржиться, що Кужель погрожувала йому публічною розправою.

"Пані депутат розідрала мені сорочку і наостанок пообіцяла влаштувати публічну розправу, зокрема, з допомогою ЗМІ. І цей план, наскільки я зрозумів, вона вже намагається реалізувати, ініціювавши низку "гучних" заяв та запитів щодо притягнення мене до відповідальності й досі не зрозуміло, за що", - додав Ліщенко

"Я маю намір ініціювати публічне розслідування, яке не лише зніме з мене ці пустопорожні обвинувачення, а й продемонструє громадськості рівень виховання, етики та поведінки депутатки Кужель", - наголосив депутат.

Також Ліщенко заперечує побиття ним народного депутата від опозиції Лілії Гриневич і каже, що нікому з опозиціонерів не погрожував.

"Це нісенітниця, вигадка уяви депутатів опозиційних фракцій, "розігрітих" у бійці, яку вони влаштували 11 липня у Київраді. А також – це наклеп на мене, який, якщо доведеться, я спростую у судовому порядку, змусивши його авторів публічно вибачатися за свою озвучену привселюдно маячню", - заявив він.

"Цього дня я бачив пані Гриневич лише на відстані. Чому вона впала, хто її штовхав чи, можливо, це сталось з іншої причини – мені не відомо", - запевнив Ліщенко.

За словами депутата Київради, його колеги Віктор Гринюк, Юрій Дмитрук, Олександр Лойфенфельд, Юрій Бондар, Борис Дробот готові підтвердити його слова, "а відтак, спростувати вигадки окремих депутатів, швидких до безкоштовного піару".

Як відомо, фракція "Батьківщина" вимагає покарати Ліщенка за побиття народного депутата Лілії Гриневич і погрози фізичної розправи нардепам Олександрі Кужель і Леоніду Ємцю.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування