Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк порадив Януковичу, як підписати угоду з ЄС

Неділя, 14 липня 2013, 23:20

Надання Юлії Тимошенко можливості пройти медичну операцію в Німеччині дозволить Євросоюзу дуже серйозно розглянути питання про Угоду з Україною.

Про це заявив голова політради ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк в ефірі одного з телеканалів у неділю, повідомляє прес-служба партії.

За словами Яценюка, у президента Віктора Януковича є можливість представити Україну на Саміті Східного партнерства у Вільнюсі і "ввійти в історію України не тільки як особа, яка незаконно ув’язнила Юлію Тимошенко, але ще й як особа, яка підписала угоду з ЄС".

"Для того, щоб отримати цей результат, йому треба прийняти рішення. Хоча б зробити перший крок – дати можливість Юлії Тимошенко виїхати за кордон для отримання медичної операції", - наголосив він.

Голова фракції "Батьківщина" нагадав, що іншими вимогами Євросоюзу є, зокрема, ухвалення закону про прокуратуру й антикорупційного законодавства та реформа судочинства.

"Проблема відсутності законодавства існує, але моє відчуття – якщо Янукович проявить політичну волю і дасть змогу Юлії Тимошенко отримати медичну допомогу в Німеччині, всі інші питання будуть не стільки важливі і дадуть можливість Європейському союзу дуже серйозно розглянути питання підписання Угоди про асоціацію", - сказав Яценюк.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: