Постраждалих від штурму будівлі міліції поки немає - глава райдержадміністрації

Вівторок, 2 липня 2013, 00:51

Глава Врадіївської райдержадміністрації Віталій Ростов стверджує, що до райлікарні після заворушень під райвідділом поки ніхто не звертався.

Про це він заявив у коментарі "Преступности.НЕТ".

"Ні потерпілих на цю хвилину. У лікарню ніхто не доставлений, постраждалих немає. Але ситуація загострюється", - сказав Ростов.

Крім того, він повідомив, що розгнівані люди почали підпалювати бензин.

"Що я можу сказати - натовп штурмує райвідділ, кидають камінням. Вже почали безпосередньо підпалювати бензин, димові шашки і так далі", - заявив чиновник.


У свою чергу, черговий Врадіївського райвідділу міліції також заявив, що серед співробітників міліції, які відбиваються від людей у ​​райвідділі, постраждалих "поки немає".

Тим часом за інформацією "5 каналу", як мінімум, четверо людей постраждали в результаті зіткнень під райвідділом міліції у Врадіївці.

Як відомо, більше тисячі мешканців Врадіївки, де відбулося зґвалтування дівчини за участі правоохоронців, "штурмують" місцевий райвідділ міліції.

26 червня троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну жінку, вивезли її в лісосмугу біля села Сирове і зґвалтували.

По дорозі і на місці зґвалтування дівчину жорстоко били.

В даний час потерпіла знаходиться у відділенні нейрохірургії Миколаєва. У неї діагностовано відкриті переломи черепа в декількох місцях, різані рани голови, обличчя, множинні удари і гематоми.

Жінці вже зроблено дві хірургічні операції, стан її розцінюється як важкий.

Жертва насильства повідомила слідчому, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції - лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак.

У побитті також брав участь місцевий таксист на прізвище Рябіненко. Поліщук та Рябіненко затримані, що ж стосується Дрижака, то у нього виявилося алібі - він, нібито, в момент злочину чергував у райвідділі.

Раніше у понеділок понад 300 людей у Врадіївці оточили будівлю районного суду з вимогою покарати міліціонера і таксиста, яких підозрюють в зґвалтуванні і нанесенні тяжких тілесних ушкоджень молодій жінці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...