У міліції кажуть, що їх "штурмують" сотні п'яних людей

Вівторок, 2 липня 2013, 01:15

У міліції вважають, що більшість учасників мітингу під райвідділом міліції в селищі Врадіївка Миколаївської області знаходяться в стані алкогольного сп'яніння.

Про це офіційно заявили в секторі зв'язків з громадськістю Миколаївського обласного управління міліції, повідомляє "Преступности.НЕТ".

"За свідченнями працівників центральних засобів масової інформації, які також перебували на мітингу, один з організаторів несанкціонованої акції закликав присутніх людей, а їх було близько 500 і переважна кількість з них перебувала, також зі слів представників ЗМІ, в стані алкогольного сп'яніння, йти штурмом на райвідділ міліції", - заявили правоохоронці, не вказавши, хто саме з журналістів повідомив їм цю інформацію.

"Після чого натовп, використовуючи камені і шматки арматури, повністю пошкодили фасадну частину і ворота адміністративної будівлі. "Зброю" і невстановлені вибухові пристрої мітингувальники принесли з собою", - додали в міліції.

"Для надання допомоги у відновленні громадського порядку залучено додаткові сили органів внутрішніх справ", - заявили в Управлінні МВС України в Миколаївській області.

Як відомо, більше тисячі жителів Врадіївки "штурмують" місцевий райвідділ міліції з вимогою притягнути до відповідальності ще одного міліціонера, якого підозрюють у зґвалтуванні та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень молодій жінці.

"Прокурор Врадіївського району Миколаївської області неодноразово говорив про наявність алібі у вказаного міліціонера, про відсутність причини для застосування щодо нього запобіжного заходу, і про проведення подальшої перевірки, але мітингувальники не реагували на роз'яснення", - заявляють у відповідь правоохоронці.

26 червня троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну жінку, вивезли її в лісосмугу біля села Сирове і зґвалтували.

По дорозі і на місці зґвалтування дівчину жорстоко били.

В даний час потерпіла знаходиться у відділенні нейрохірургії Миколаєва. У неї діагностовано відкриті переломи черепа в декількох місцях, різані рани голови, обличчя, множинні удари і гематоми.

Жінці вже зроблено дві операції, стан її розцінюється як важкий.

Жертва насильства повідомила слідчому, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції - лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак.

У побитті також брав участь місцевий таксист на прізвище Рябіненко. Поліщук та Рябіненко затримані, що ж стосується Дрижака, то у нього виявилося алібі - він, нібито, в момент злочину чергував у райвідділі.

відео НикВести

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування