Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У середу клініку для хворих на ВІЛ/CНІД збираються остаточно виселити - Ємець

Вівторок, 2 липня 2013, 18:59

У середу збираються остаточно відселити лікарню Інституту епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л. В. Громашевського, що знаходиться на вулиці Лаврській в Києві.

Про це на своїй Facebook-сторінці написав народний депутат "Батьківщини" Леонід Ємець.

"Щойно повідомили, що завтра о 10.00 відбудеться остаточне відселення клініки ВІЛ/СНІД, що знаходиться на вул. Лаврській. Обладнання та хворих планують перевезти до Олександрівської лікарні", - повідомив він.

"Все це відбувається страшенним поспіхом і з порушенням усіх існуючих домовленостей із колективом та хворими клініки. Я вже мовчу що Олександрівську лікарню теж поставили перед фактом", - додав депутат.

Як відомо, раніше повідомлялось про закриття клініки Інституту епідеміології та інфекційних хвороб, що розташована біля Києво-Печерської Лаври. У ній лікуються пацієнти з діагнозом ВІЛ/СНІД та вірусними гепатитами.

13 березня 2013 року бюро президії Нацакадемії медичних наук постановило "упродовж двох тижнів виписати та у подальшому не проводити госпіталізацію хворих у відділення вірусних гепатитів та нейроінфекцій клініки Інституту, а за необхідності – перевести хворих до закладів охорони здоров`я Києва".

Але вже 23 березня Національна академія медичних наук України скасувала своє рішення про припинення госпіталізації до клініки Інституту епідеміології та інфекційних хвороб.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування