У журналіста "Дорожнього контролю" струс мозку й переломи

Понеділок, 22 липня 2013, 10:40

За фактом побиття журналіста "Дорожнього контролю" Олега Богданова відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК (хуліганство, скоєне групою осіб).

Про це повідомляє в понеділок прес-служба міліції Донецька.

За інформацією міліції, медики діагностували у потерпілого закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом кісток носа і щелепи.

Сигнал про побиття Богданова надійшов до міліції Донецька о 19:30 неділі. Протягом 10 хвилин на місце події прибув наряд міліції, запевняють у прес-службі. Був введений в дію оперативний план "Спіраль".

На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група Будьоннівського райвідділу міліції, а також керівництво обласного та міського управлінь міліції, прокуратури, криміналісти. В огляді місця події брали участь кінолог із службовим собакою.

У прес-службі запевнили, що міліцією Донецька вживаються всі заходи до встановлення і затримання зловмисників.

Разом з тим, прес-служба президента повідомила, що комітет оперативного реагування на інциденти за участю ЗМІ, який діє при міжвідомчій робочій групі з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів, взяв на контроль з’ясування обставин побиття Богданова.

Міжвідомчу робочу групу з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів координує прес-секретар президента Дарина Чепак. 

Як повідомлялося, Богданова побили у неділю ввечері біля під'їзду двоє невідомих.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування