"Тушка" Канівець повертається до "Батьківщини"

Вівторок, 23 липня 2013, 11:15

Нардеп Олег Канівець, який вийшов з фракції "Батьківщина" 4 квітня, повертається в фракцію.

Про це "Українській правді" повідомили в прес-службі депутата.

"Після того, як Віктора Швеця усунули від кураторства Львівською областю, я готовий повернутися у фракцію, з якої, через цькування, вийшов на початку квітня", - заявив Канівець.

Своє рішення парламентар обґрунтовує нещодавнім рішенням президії політради ВО "Батьківщина", яка 17 липня відсторонила Швеця з посади партійного куратора Львівської області.

Олег Канівець
Олег Канівець

На запитання з чим, на його думку, пов’язане відсторонення Віктора Швеця від Львівської області, нардеп відповів: "Не знаю. Гадаю, що не лише конфлікт між нами та його брудна роботи проти мене і моєї сім’ї слугували причиною цьому".

"Повинні були бути ще й інші чинники. Але в будь-якому випадку час розставить усе на свої місця. Немає Швеця на Львівщині - немає підстав мені не повернутися до фракції", - сказав Канівець.

Нардеп зазначає, що він ще 8 квітня, одразу після виходу з фракції, написав заяву на ім’я Арсенія Яценюка про повернення за умови відсторонення Швеця з посади куратора Львівщини.

Як відомо, на початку квітня Канівець вийшов із фракції "Батьківщина".

Свої дії він аргументував протестом проти політики керівництва фракцією, що, за його словами, не дало належної оцінки діяльності іншого нардепа від "Батьківщини" Віктора Швеця, що курував Львівщину від об’єднаної опозиції.

За тиждень до виходу з фракції "Батьківщина" він отримав від контрольованого регіоналами бюджетного комітету 2 мільйони 300 тисяч на свій округ.

17 липня рішенням політради "Батьківщини" були скасовані повноваження всіх раніше призначених кураторів областей.

Цим рішенням Швеця було позбавлено функцій кураторства Львівщиною. На його місце обрано Сергія Власенка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...