Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЄЦ назвав рішення Рибака забрати картки депутатів "службовим злочином"

Середа, 3 липня 2013, 12:37

Єдиний Центр вважає дії голови ВР Володимира Рибака по анулюванню депутатських карток Павла Балоги та Олександра Домбровського "службовим злочином".

Про це йдеться у заяві партії, поширеній прес-службою

"Своїми діями спікер парламенту підтвердив, що розправа над народними депутатами є політичним сценарієм влади, де він був одним із дрібних гвинтиків", - зазначається в повідомленні.

"Наша політична сила прагнутиме встановити законність у цій справі та оскаржить дії голови Верховної Ради у судовому порядку", - наголосили в ЄС.

"Якщо навіть українські суди продовжать писати рішення під диктовку влади, то ми впевнені, що рішення Європейського суду з прав людини буде на нашу користь і українська влада буде змушена його виконувати", - додає партія.

Єдиний Центр нагадав юристам Адміністрації Президента, що єдиним конституційним механізмом позбавлення народного депутата його повноважень є прийняття відповідного рішення Верховною Радою.

"Всі інші дії є лише маніпулюванням нормами права, що стало можливим в умовах контрольованої владою судової системи", - зазначили в ЄЦ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: