Батьківщина: Попов збирає медиків, щоб звинуватити опозицію

Середа, 31 липня 2013, 09:37

Керівник КМДА Олександр Попов організовує збори медичних працівників міста Києва, щоб запевнити медиків, що ті не отримують належні їм кошти через дії опозиції.

Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Нам стало відомо, що о 15:00 середи, 31 липня, Попов збирає київських медиків у будинку профспілок. Попередня риторика міської влади та інсайдерська інформація підтверджують, що на цих зборах Попов пояснюватиме піврічну невиплату надбавок у медичній сфері тим, що опозиція зірвала останнє засідання міської ради", - заявили в "Батьківщині".

Згідно з повідомленням, йдеться про невиплату так званих міських стимулюючих надбавок для працівників бюджетної сфери, які становлять 20% від окладу.

Київські медики і вчителі не отримують їх з початку року, оскільки відповідна стаття не була занесена київським керівництвом до міського бюджету.

"Чомусь питання невиплати надбавок бюджетникам не турбувало Попова попередні півроку, а було внесено до порядку денного лише в липні, щоб "прикрити" черговий дерибан на сесії Київради, що вже втратила свої повноваження. Крім того, повернути надбавки бюджетникам Попов планував за рахунок скорочення програми соціальних виплат знедоленим киянам", - зазначили в "Батьківщині".

Прес-служба партії нагадала, що столична міська рада втратила свою легітимність 2 червня, а президент і парламентська більшість відмовляються призначати нові вибори, боячись нищівного програшу в опозиційно налаштованій столиці.

"Таким чином, спроби призначеного керівника Київської міської державної адміністрації Олександра Попова перекласти відповідальність за невиплати бюджетникам на опозицію – це визнання ним свого власного непрофесіоналізму та невдалий піар-хід", - підкреслили в "Батьківщині". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування