Посли нагадали Яценюку, що для обіцянок є дедлайн

П'ятниця, 5 липня 2013, 17:02

Кінцевим терміном, до якого необхідно прийняти законопроекти для виконання вимог Європейського Союзу про підписання угоди про асоціацію, є кінець вересня.

Про це сказав глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк після зустрічі представників опозиції з послами країн-членів ЄС.

"Дедлайн є (прийняття законопроектів), наші європейські колеги сказали, що до кінця вересня ми повинні вже все завершити", - сказав він.

У зв'язку з цим політик здивований, чому президент і Кабінет Міністрів не вносять до парламенту євроінтеграційні законопроекти.

Яценюк зазначив, що опозиція вже сама розробила частину євроінтеграційних законопроектів, наприклад, зміни до закону про прокуратуру, але тепер влада не хоче їх розглядати.

Він підкреслив, що опозиція готова до скликання позачергової сесії Ради для прийняття євроінтеграційних законопроектів у будь-який час, зручний для представників Партії регіонів.

Як відомо, фракція Партії регіонів вважає передчасною ініціативу опозиційних фракцій про проведення позачергової сесії Верховної Ради для розгляду євроінтеграційних законопроектів.

5 липня Верховна Рада сьомого скликання закрила другу сесію.

Третя сесія Ради почне свою роботу 3 вересня.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: