Працівник держслужби охорони побив чоловіка в райвідділку міліції

Вівторок, 9 липня 2013, 08:51

У Дзержинському райвідділі міліції Кривого Рогу міліціонер - співробітник відділу державної служби охорони побив чоловіка.

Про це заявила прокурор дніпропетровської області Наталя Марчук на прес-конференції в понеділок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Зазначена особа, перебуваючи в приміщенні райвідділу, без достатніх підстав застосувала до громадянинові заходи фізичного впливу, завдавши йому легкі тілесні ушкодження", - сказала вона.

"При цьому міліціонер достеменно знав, що його дії фіксуються камерою спостереження", - зазначила Марчук.

За її словами, прокуратура Дзержинського району Кривого Рогу (Дніпропетровська область) відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст.365 (перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством) КК України.

Завершене досудове розслідування й спрямований до суду обвинувачувальний акт у кримінальному провадженні стосовно міліціонера - співробітника відділу держслужби охорони.

Марчук зазначила, що тільки цього року за фактами застосування насильницьких дій і жорстокого поводження співробітниками правоохоронних органів, прокуратурою до суду спрямовано 3 кримінальних провадження у відношенні 5 співробітників міліції й ще по 4 кримінальних провадженнях ведеться досудове розслідування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...