Мельника привезла "швидка". Адвокат каже, він не розуміє, де знаходиться

Четвер, 1 серпня 2013, 11:52

Адвокат ректора університету податкової служби Петра Мельника - Олександр Назаренко заявляє, що його підзахисному зробили операцію, він у важкому стані.

Про це адвокат сказав журналістам перед засіданням Печерського райсуду Києва, який має обрати Мельнику запобіжний захід, передає УНІАН.

"Ми з ним спілкуємося за допомогою жестів. Таким чином розуміємо один одного. Він ледь-ледь розуміє, де знаходиться і що з ним відбувається", - сказав адвокат.

Назаренко також підтвердив, що Мельнику зробили операцію, але не уточнив, яку саме.

Водночас син підозрюваного Максим зазначив, що Мельнику вчора "вводили якусь речовину через артерію", а стосовно подробиць порадив звертатись до лікарів.

Станом на 11:40 розпочалося судове засідання.

Мельника доставили до залу Печерського районного суду на інвалідному візку.

Між тим журналіст Дмитро Баркар, присутній на засіданні, у своєму твіттері зазначив, що адвокати на судовому засіданні не підтвердив інформацію про операцію.

 

"Щось адвокати в суді свої розповіді про операцію зроблену Мельнику не підтверджують", - написав він.

Як повідомляв УНІАН, Мельника було затримано 27 липня під час одержання від двох громадян України хабарів у розмірі 40 і 80 тис. грн за вступ їхніх родичів до вишу, яким він керує.

Печерський райсуд Києва має прийняти рішення щодо обрання Мельнику запобіжного заходу.

31 серпня, під час судового засідання прокурор заявляв, що Мельник ухиляється від участі у судовому засіданні, симулюючи важкий стан свого здоров’я. Водночас адвокати підозрюваного стверджували, що Мельник перебуває у лікарні і готується до операції на серці.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування