Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер Феодосії міг повідомити міліції прикмети свого вбивці - ЗМІ

Субота, 10 серпня 2013, 13:28

Мер Феодосії Олександр Бартенєв перед смертю міг повідомити правоохоронцям прикмети кілера, який на нього напав і важливу інформацію, що допоможе розкрити злочин.

Як повідомляють джерела ZN.UA, під час сутички Бартенєв зірвав з нападника вовняну маску-балаклаву.

Крім того, за даними видання, в лікарні до операції Бартенєв мав розмову з начальником Феодосійського міськвідділу міліції.

Тим часом, нападник не затриманий і не оголошений в розшук. Кримська міліція офіційно повідомила, що не має підозрюваних у справі і працює над версією пограбування.

Перший заступник начальника ГУ МВС в АР Крим Олег Кирилін підтверджує, що Бартенєв до операції розмовляв з начальником міліції Феодосії.

Однак він не підтверджує інформацію про зірвану з вбивці маску і не відповідає на питання, чи повідомив поранений мер інформацію про нападника і свою версію замаху.

"Підозрюваного, тобто, особи, якій повідомлено про підозру або затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, немає. Ніхто не затриманий. Але відповісти на запитання, чи встановлена ​​особа людини, що напала на потерпілого, я поки не можу в інтересах слідства. Як тільки він буде затриманий - громадськість знатиме, начальник главку МВС одразу ж, думаю, проведе прес-конференцію. У мене немає ніяких сумнівів, що ми це вбивство розкриємо", - сказав перший заступник начальника главку МВС у Криму.

Кирилін наполягає, що версію розбою виключати не можна, оскільки "встановлено, що в барсетці лежала серйозна сума в іноземній валюті, в доларах".

Згідно з офіційною версією слідства, 27 липня о 01.30 Бартенєв повернувся додому, поставив авто в гараж, зайшов у під'їзд п'ятиповерхового будинку. Його наздогнав зловмисник і з відстані приблизно в півтора метра вистрілив у спину з обріза. Після цього між пораненим і нападникам зав'язалася боротьба. Нападник, кинувши обріз мисливської рушниці 16-го калібру, зник. На шум вийшли сусіди, викликали "швидку". У той же день ввечері, після двох операцій, що проводилися у Феодосійській міській лікарні, Бартенєв помер.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування