Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецькі і Київські ЗМІ посилено висвітлюють "виконані обіцянки" Януковича

Понеділок, 12 серпня 2013, 16:28

На регіональних телеканалах Донецької області почалася інформаційна кампанія, мета якої демонстрація виконання обіцянок президента Віктора Януковича.

Про це в понеділок пишуть "Новости Донбасса".

Зокрема, місцеві телеканали розповідають про виконання обіцянок Януковича, які він дав під час теле-проекту "Діалог з країною".

У матеріалі описується звернення директора Будинку дітей та юнацтва Кіровського району Донецька, яка попросила матеріальну допомогу в 40 тисяч гривень для організації участі дітей у міжнародному конкурсі в Болгарії. Дана сума була виділена з бюджету міста Донецьк.

Донецькі ЗМІ посилено висвітлюють виконані обіцянки Януковича
Донецькі ЗМІ посилено висвітлюють "виконані обіцянки" Януковича

Цей сюжет зокрема вийшов в ефірі ТРК "Юніон". Аналогічний матеріал також показали увечері 10 серпня в ефірі інформаційної програми "Регіон" Донецької облдержтелерадіокомпанії.

Фото Новости Донбасса
Фото "Новости Донбасса"

У текстовому варіанті ця історія була опублікована в газеті "Донеччина".

У свою чергу на столичному телеканалі "Київ" також показали сюжет про результати виконання звернень мешканців Оболоні до президента в рамках телепроекту "Діалог з країною".

"Двох прохачів взяли на облік щодо поліпшення житлових умов, одній родині надали житлові субсидії. А для успішної діяльності в Оболонському районі Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей, сім’ї та молоді виділили 850 тисяч гривень, і вже сьогодні його регулярно відвідує більш як 150 осіб", - йдеться у сюжеті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...