Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Міндоходів кажуть, що інформації про заборону експорту в Росії немає - ЗМІ

Середа, 14 серпня 2013, 20:45

У Міністерстві доходів і зборів України, якому підпорядковуються всі митні пости, не підтверджують і не спростовують інформацію про складнощі на митниці через заборону українського імпорту до Росії.

Про це заявила прес-секретар Міндоходов Андрій Соколов, пишуть "Вести".

"Ми перевірили сьогодні кілька митних постів кордону з Російською Федерацією. Вони працюють у штатному режимі", - розповів Соколов.

Спікер відомства зазначив, що на кордоні немає ніяких черг з фур, яких нібито не пускають у Росію.

"По дві-три машини. У нас інформації про те, що український імпорт в Росії повністю заборонений, немає", - уточнив Соколов.

Як відомо, Федерація роботодавців заявила, що Федеральна митна служба Росії з 14 липня фактично заблокувала імпорт товарів з України.

За інформацією Федерації, митна служба Росії включила до списку ризикованих експортерів всі українські підприємства, що постачають свою продукцію у РФ.

29 липня російська санітарна служба ввела заборону на постачання до РФ продукції компанії Roshen через виявлені порушення після експертизи.

Втім кілька країн, які імпортують солодощі Roshen, після проведеної перевірки, заявили, що не мають претензій до продукції компанії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування