Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко вважає, що Путін націлився на 2017 рік

Понеділок, 19 серпня 2013, 12:56

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що президент Росії Володимир Путін намагається змусити майбутній український парламент змінити геоцивілізаційний вибір України.

Про це Луценко написав у своєму блозі на Українській правді.

"Уже зрозуміло, що Владімір Путін розпочав затяжну облогу України. Його мета – не Вільнюський саміт. Він почав кампанію з метою змусити український парламент змінити геоцивілізаційний вибір на користь Митного союзу після виборів 2017 року", - вважає Луценко.

"Щоб цього не допустити, треба не тільки виграти президентські вибори. Новій владі відразу після виборів потрібен буде різкий розрив з минулим, супроводжений позитивними результатами вже через півтора року", - впевнений Луценко.

"Так, чудес – та ще й у тотально пограбованій країні – не буває. Не треба брехати про чергові райські кущі при новому демократичному президентові. Проте опозиція має можливість і запропонувати, і здійснити радикальні кроки по відновленню судової і правоохоронної систем, змінити баланс влади на користь самоврядування, припинити казнокрадство, змінити фіскальну політику і дати гарантії власності", - вважає політик.

"Країна має відчути, що почалася зміна правил співжиття. Отже треба зціпити зуби і рух до ЄС", - зазначив він.

він впевнений, що для цього потрібна консолідація демократичної спільноти навколо Плану в ході виборчої кампанії та її активна діяльність серед людей на місцях після приходу реформаторів до влади.

"Без найширшого надпартійного демократичного об'єднання і просвітницької роботи його активу ми не переграємо Імперію та її внутрішню агентуру в боротьбі за європейський вектор розвитку", - впевнений Луценко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: