Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вже 2 роки за ґратами: схудла й не бачить світла

Понеділок, 5 серпня 2013, 09:06

У понеділок виповнюється два роки від дня рішення Печерського райсуду про арешт екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

З 5 серпня 2011 року Тимошенко перебувала в Лук'янівському СІЗО, з 30 грудня 2011 року в Качанівській колонії й з 20 квітня 2012 року в лікарні "Укрзалізниці", що в цілому становить 731 день, підрахували Українські новини.

У столичному осередку партії вирішили киянам про цей день нагадати наліпками "2 роки ув’язнення Юлії  Тимошенко – 2 роки політичних репресій, корупції, демагогії, зростання злочинності, бандитизму, знищення української мови ....".

"У стікері ми звертаємо увагу киян на те, що впродовж двох останніх років режиму Януковича українське суспільство ще більше дестабілізовано й деморалізовано", - зазначив депутат Юрій Одарченко.    

 

У партійному осередку повідомили, що активісти займалися розклейкою з 5-ї години ранку. Наклеювали стікери у громадських місцях у всіх десяти районах Києва.

Між тим співробітники Укрзалізниці, з якими поспілкувалося  видання "Вести", вважають стан екс-прем'єра важким.

"Вона сильно схудла й упала духом. Вікна її палати виходять на північний захід і затоновані настільки, що туди взагалі не попадає сонячне світло. Піднятися з ліжка самостійно вона не може й пересувається по палаті тільки за допомогою медперсоналу", - наводить слова співробітників лікарні видання.

У лікарні, на дев'ятому поверсі якої екс-прем'єр займає кілька палат у другому неврологічному відділенні патології хребта, уже утомилися від підвищеної уваги й заходів безпеки через наявність такого віп-пацієнта.

Щораз при вході в палату Тимошенко медсестер ретельно обшукує міліція.

"Зараз у лікарні можна частіше зустріти людину в синій формі, ніж у білому халаті. Лікарня перетворилася в райвідділ міліції, і це сильно шокує нових пацієнтів", — говорять співробітники ЦКЛ.

У дні візитів до Тимошенко на вході в лікарню в усіх перевіряють документи.

У звичайні дні на воротах чергують до п'яти міліціонерів, територію патрулюють ще близько 10 людей, три міліціонери постійно перебувають біля прийомного відділення, один охоронець сидить у холі лікарні й ще від трьох до п'яти міліціонерів чергують на 9-му поверсі.

Піднятися на ліфті на 9-й поверх неможливо — кнопка поверху у двох ліфтах заблокована. Доводиться підніматися по сходах — між 8-м і 9-м поверхами висить камера.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування