Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Газпром" став спонсором FIFA

Субота, 14 вересня 2013, 23:03

"Газпром" отримає статус офіційного партнера змагань, проведених FIFA, включаючи чемпіонат світу з футболу в 2018 році в Росії.

Про це свідчить угода, підписана між ВАТ "Газпром" та Міжнародною федерацією футболу (FIFA) на 2015-2018 роки, повідомляє"РІА "Новости".

Угода була підписана головою правління "Газпрому " Олексієм Міллером і президентом ФІФА Йозефом Блаттером у присутності президента РФ Володимира Путіна.

Як повідомив глава "Газпрому" Олексій Міллер, компанія отримує право на рекламу своїх товарів у категоріях "Нафта. Газ, Дизель. Видобуток. Переробка і реалізація товарів".

"Газпром" матиме можливість використовувати свій торговий знак і торгові знаки групи компаній "Газпром" на офіційних заходах FIFA з 1 січня 2015 року до 31 грудня 2018 року.

Також Міллер зазначив, що використовувати свою рекламу "Газпром" зможе на Кубку світу з футболу, Кубку світу серед молоді від 15 до 20 років, пляжному футболі та інших заходах.

Крім того "Газпром " отримає право використати торговельний знак FIFA у своїй рекламі і зможе використовувати такі слова , як "офіційний спонсор FIFA", "офіційний партнер FIFA".

"Надаються нам й інші можливості в роботі з уповноваженими структурами FIFA з розміщення телевізійної реклами", - сказав Міллер. За підсумками Чемпіонату 2018 "Газпром" матиме можливість використовувати трофей - Кубок світу - в рекламі компанії.

"Будемо проводити переговори з FIFA про логістику і часу використання нами Кубка світу" , - сказав Міллер.

Відповідаючи на запитання про фінансову складову угоди, Міллер зазначив, що ціна відповідає масштабам заходу і ролі в ньому двох сторін.

Як відомо, "Газпром" є  спонсором футбольного клубу "Зеніт" (Росія), надає підтримку клубам "Челсі" ( Великобританія ), "Шальке -04" (Німеччина) і "Црвена Звезда" (Сербія), а також є офіційним партнером Ліги чемпіонів сезонів 2012 - 2015 років і Суперкубка УЄФА у 2012-2014 роках.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування