Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За літо "Свобода" вишколила сотні "бойовиків"

Неділя, 15 вересня 2013, 12:21

Впродовж літніх місяців місцеві осередки ВО "Свобода" провели близько 30 таборів різних рівнів -  від ахреологічних до спортивно-вишкільних.

Як повідомляє прес-служба "Свободи", у вишкільних таборах взяли участь кілька сотень молодих націоналістів зі всіх областей України.

"Сокіл" (громадська організація , ініціатор таборів. - УП) цьогоріч вийшов на загальнодержавний рівень", - зазначають у "Свободі".

"Суть сокільських таборів кардинально відрізняється від звичних для сучасного українця "туристичних" походів із притаманним для них споживанням великої кількости алкоголю. Мета таборів "Соколу" полягає в тому, аби виховати з пересічного українця, свідомість якого постраждала від окупації українського інформаційного простору, морально та фізично здорову людину, аби виховати націоналіста", - підкреслюють в організації.

Влітку в різних регіонах України пройшли вишкільні табори, організовані місцевими осередками Свободи. Всі фото - Кирило Бабенцов
Влітку в різних регіонах України пройшли вишкільні табори, організовані місцевими осередками "Свободи". Всі фото - Кирило Бабенцов

При цьому велику увагу на таборуваннях організатори приділяють усебічному фізичному розвитку молоді.

"Особливий акцент робиться на таких дисциплінах, як різні види бойових мистецтв, спортивна стрільба, альпінізм, впоряд. Учасники таборів отримують навики з першої медичної допомоги, орієнтування, елементів виживання в гірських умовах. Всю теоретичну інформацію таборувальники згодом закріплюють практикою", - зазначають у "Свободі".

 
 
 
 

Також націоналісти "приділяють увагу розумовому та духовному розвиткові молоді".

"На таборах регулярно відбувалися лекції з нетабачниківської історії України, зокрема національно-визвольних змагань ХХ століття, ідеології українського націоналізму, етнології, співів. На довготривалих таборах щонеділі та на релігійні свята свободівці організовували відвідини церкви", - зазначають організатори таборів.

У "Свободі" підкреслюють, що й надалі проводитимуть "все більше таких заходів, аби молоде покоління українців зростало в національно-патріотичному дусі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування